Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik geçmek, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu makaslamakmızda;

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Bu kapılar, yangın alarmı verildiğinde yahut yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın sırasında insanların hızla hariçya çıkmasını sağlayıcı özel olarak tasarlanmış kapılardır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu yer can kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık kızılıyoruz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu kondisyon arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha koca başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın yangın kapısı kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Alelumum yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu acil çıkış bapsı, buhran anlarında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı Yangın Merdiveni Kapısı olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yalnızca kanatlı yangına dayanıklı Yangın Kapısı Fiyatları kapı ve yangın kaçış kapıları olarak vakit kaybetmeden sadece her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Report this wiki page